Χειρουργική με Laser και Ραδιοσυχνότητες

Πρόκειται για τις δύο τελευταίες μεθόδους καταστροφής ιστών (καυτηρίασης). Στην ειδικότητα μας χρησιμοποιείται κυρίως στη μύτη (για μείωση του μεγέθους των κάτω ρινικών κογχών), αλλά και σε άλλες επεμβάσεις, όπως στην εξάχνωση κομβίων (κάλων) και μικρών πολυπόδων του λάρυγγα, στην αιμόσταση κατά την αμυγδαλεκτομή, στην φαρυγγοπλαστική (για την αντιμετώπιση του ροχαλητού και των απνοιών του ύπνου) κ.α. Η πείρα δείχνει ότι η χρήση των παραπάνω μεθόδων προσφέρει ακριβέστερη παρέμβαση στους ιστούς, ταχύτερη και ποιοτικότερη επούλωση, σπανιότερες επιπλοκές και ακόμη πιο σπάνιες υποτροπές.

Πολύποδας Λάρυγγα

Πολύποδας Λάρυγγα - Κωνσταντάρας Ιατρός ΩΡΛ

Στις περιπτώσεις καταστροφής ιστών (καυτηριασμός κογχών – φαρυγγοπλαστική) οι ραδιοσυχνότητες υπερτερούν των Laser, με την έννοια ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τους βλεννογόνους της μύτης ή του στόματος, άρα και τη φυσιολογία της περιοχής.

Πρόσφατη ενημέρωση

Ιδιαίτερα επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε ότι τα ιατρεία μας δραστηριοποιούνται με εξειδίκευση και εμπειρία:

  • Στη διάγνωση και θεραπεία των Αλλεργιών, ιδίως του αναπνευστικού συστήματος. Υπάρχει για το σκοπό αυτό διαθέσιμο το πλέον πλήρες σετ εισπνεόμενων αλλεργιογόνων, που συμβάλλει στη διάγνωση των αλλεργιών, ενώ, παράλληλα με τη σύσταση θεραπευτικής αγωγής (εμβολίων), προσπαθούμε με κάθε τρόπο (ενημερωτικά έντυπα, προφορικές οδηγίες κ.α.) να βοηθούμε τους αλλεργικούς να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, μέχρι να έχουν αποτελέσματα από τα έμβόλια.

  • Στην ιατρική αισθητική προσώπου (εφαρμογή BOTOX και υαλουρονικού οξέος και μεσοθεραπείες). Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ποιοτικά, κορυφαία και η εφαρμογή τους γίνεται με όλους τους κανόνες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα.