Παιδο-ΩΡΛ

Η χειρουργική των παιδιών στην ειδικότητα μας αφορά κυρίως τις υπερτροφικές αδενοειδείς εκβλαστήσεις (κρεατάκια), την εκκριτική ωτίτιδα (υγρό πίσω από τα τύμπανα των αυτιών) και τις αμυγδαλές (όταν νοσούν συχνά ή είναι πολύ μεγάλες).

Μέση Ωτίτιδα     -     Κρεατάκια

Μέση Ωτίτιδα - Κωνσταντάρας Ιατρός ΩΡΛ Κρεατάκια - Κωνσταντάρας Ιατρός ΩΡΛ

Πιο σπάνια καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε παθήσεις όπως ο θυρεογλωσσικός πόρος, ο βραχύς χαλινός της γλώσσας ή του άνω χείλους, τραύματα του προσώπου και άλλες, ακόμη πιο σπάνιες καταστάσεις. Τα παιδιά γενικότερα αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία ασθενών και διαφέρουν από τους ενήλικες, καθώς διαφέρει η ανατομία, αλλά και η συμπεριφορά των ιστών, η ταχύτητα επούλωσης, αλλά και αναισθησιολογική αντιμετώπιση τους.

Απαιτείται χειρουργική εμπειρία, αυξημένη φροντίδα τα πρώτα 24ωρα μετά την επέμβαση, αλλά και ιδιαίτερος τρόπος για την εισαγωγή του μικρού ασθενή στο χειρουργείο, ώστε το άγχος και η αγωνία του να ελαχιστοποιηθούν, κατά το δυνατό περισσότερο.

Πρόσφατη ενημέρωση

Ιδιαίτερα επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε ότι τα ιατρεία μας δραστηριοποιούνται με εξειδίκευση και εμπειρία:

  • Στη διάγνωση και θεραπεία των Αλλεργιών, ιδίως του αναπνευστικού συστήματος. Υπάρχει για το σκοπό αυτό διαθέσιμο το πλέον πλήρες σετ εισπνεόμενων αλλεργιογόνων, που συμβάλλει στη διάγνωση των αλλεργιών, ενώ, παράλληλα με τη σύσταση θεραπευτικής αγωγής (εμβολίων), προσπαθούμε με κάθε τρόπο (ενημερωτικά έντυπα, προφορικές οδηγίες κ.α.) να βοηθούμε τους αλλεργικούς να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, μέχρι να έχουν αποτελέσματα από τα έμβόλια.

  • Στην ιατρική αισθητική προσώπου (εφαρμογή BOTOX και υαλουρονικού οξέος και μεσοθεραπείες). Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ποιοτικά, κορυφαία και η εφαρμογή τους γίνεται με όλους τους κανόνες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα.