Ενδοσκοπική μικροχειρουργική

Πρόκειται για επεμβάσεις, που αφορούν την μύτη και τους παραρρίνιους κόλπους (ιγμόρεια, μετωπιαίους κόλπους, ηθμοειδείς κυψέλες, σφηνοειδή κόλπο). Τα ενδοσκόπια έχουν γενικά προκαλέσει επανάσταση στη Χειρουργική, τα τελευταία 15 χρόνια, καθώς επιτρέπουν να γίνονται επεμβάσεις πρακτικά χωρίς χειρουργικές τομές, όπως αυτές της κοιλιάς (πχ λαπαροσκοπική αφαίρεση της χολής), αλλά και με εξαιρετική λεπτομέρεια, χωρίς να θίγεται πρακτικά η ανατομία της περιοχής, όπως συμβαίνει στη δική μας ειδικότητα. Αυτό προφέρει καλύτερα αποτελέσματα, πολύ μικρότερη πιθανότητα επιπλοκών (αιμορραγιών – φλεγμονών), γρηγορότερη μετεγχειρητική επούλωση και συντομότερη επιστροφή του ασθενή στις συνήθεις δραστηριότητες του και στην εργασία του.

Πρόσφατη ενημέρωση

Ιδιαίτερα επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε ότι τα ιατρεία μας δραστηριοποιούνται με εξειδίκευση και εμπειρία:

  • Στη διάγνωση και θεραπεία των Αλλεργιών, ιδίως του αναπνευστικού συστήματος. Υπάρχει για το σκοπό αυτό διαθέσιμο το πλέον πλήρες σετ εισπνεόμενων αλλεργιογόνων, που συμβάλλει στη διάγνωση των αλλεργιών, ενώ, παράλληλα με τη σύσταση θεραπευτικής αγωγής (εμβολίων), προσπαθούμε με κάθε τρόπο (ενημερωτικά έντυπα, προφορικές οδηγίες κ.α.) να βοηθούμε τους αλλεργικούς να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, μέχρι να έχουν αποτελέσματα από τα έμβόλια.

  • Στην ιατρική αισθητική προσώπου (εφαρμογή BOTOX και υαλουρονικού οξέος και μεσοθεραπείες). Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ποιοτικά, κορυφαία και η εφαρμογή τους γίνεται με όλους τους κανόνες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα.