Χειρουργική ρινικού διαφράγματος & κογχών

Πρόκειται για επεμβάσεις, που έχουν σκοπό να αποκαταστήσουν την αναπνοή από τη μύτη, σε πάσχοντες από στραβό ρινικό διάφραγμα ή υπερτροφικές κόγχες ή και τα δυο συγχρόνως. Στις επεμβάσεις αυτές χρησιμοποιείται συνδυασμός κλασσικών χειρουργικών μεθόδων (όπου δεν είναι δυνατή η εφαρμογή τεχνικά πιο σύγχρονης μεθόδου) και νεότερων, όπως ακτίνες laser, υπέρηχοι κλπ. Όταν και όπου είναι απαραίτητο, χρησιμοποιούμε την ενδοσκοπική μέθοδο, για καλύτερη προσπέλαση και πιο ασφαλή αποτελέσματα. Οι επεμβάσεις της μύτης γίνονται κατά κανόνα με γενική αναισθησία και, όταν ο χειρουργός έχει εμπειρία, είναι ανώδυνες και δεν προκαλούν πρηξίματα στη μύτη ή στο πρόσωπο. Η μόνη μετεγχειρητική ενόχληση είναι το μπούκωμα, που υπάρχει, λόγω της παρουσίας δυο μαλακών ταμπόν μέσα στα ρουθούνια, που αφαιρούνται την επόμενη του χειρουργείου ημέρα.

Πρόσφατη ενημέρωση

Ιδιαίτερα επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε ότι τα ιατρεία μας δραστηριοποιούνται με εξειδίκευση και εμπειρία:

  • Στη διάγνωση και θεραπεία των Αλλεργιών, ιδίως του αναπνευστικού συστήματος. Υπάρχει για το σκοπό αυτό διαθέσιμο το πλέον πλήρες σετ εισπνεόμενων αλλεργιογόνων, που συμβάλλει στη διάγνωση των αλλεργιών, ενώ, παράλληλα με τη σύσταση θεραπευτικής αγωγής (εμβολίων), προσπαθούμε με κάθε τρόπο (ενημερωτικά έντυπα, προφορικές οδηγίες κ.α.) να βοηθούμε τους αλλεργικούς να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, μέχρι να έχουν αποτελέσματα από τα έμβόλια.

  • Στην ιατρική αισθητική προσώπου (εφαρμογή BOTOX και υαλουρονικού οξέος και μεσοθεραπείες). Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ποιοτικά, κορυφαία και η εφαρμογή τους γίνεται με όλους τους κανόνες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα.